EA verneukte zijn eigen presentatie volledig. Wat een ongeïnspireerde bagger brachten ze ten tonele.

Martin-Sahlin
Nerd 2.0

Het begon met een klein filmpje van Mass Effect, we zagen vervolgens helemaal niks. Kom op! laat het dan niet zien. Tot, na een aantal presentaties van nietszeggende games, Unravel kwam. Een schattige, leuke, lieve game (*spreek uit als het konijn Abnormaal) Op zich een geweldig game maar de presentatie liet weer aardig te wensen over. Deze man scheet nog net niet in zijn broek van angst. Dit wekte bij mij zoveel medelijden op dat ik de complete essentie van de game miste. Al met al zag het er best leuk uit maar wederom een gemiste kans.

Zombie
Disneyland?
Disneyland?

Toen je dacht alles te hebben gehad, kwam er een blije zombie op het podium onder de begeleiding van een opzwepend muziekje. Dit viel in de categorie TROLLOOOO TROLLLOO MAN! Ik bedoel, wat voor meerwaarde had deze zombie. Hij stond nog maar net op het podium blij te wezen en toen werd hij er al weer af gedonderstraald. We zagen vervolgens een trailer van Plant vs Zombies en dit was best leuk maar naast de lachwekkende scheet was het weer veel van het zelfde. Wat was dan de killing net over de grens trekkende oneliner die ons doet besluiten om de game te kopen. Ja Ja, er is een singleplayer waarin je het kan opnemen tegen de AI van de computer.

Ultimate geflits

En de ellende ging door want al snel switchen wij over naar NFL om vervolgens ineens door te schakelen naar alle Ultimate teams in alle Sportgames van EA! WOOT ik snap er geen aars meer van. Al die kleine trailers door elkaar met af en toe, hier en daar een bla bla story over hoe goed ze wel niet zijn met hun Fantasy league stuff en Ultimate team. Wij willen games, EA! Ook de oneliners waren niet uit de lucht te slaan. Zinloze uitspraken over hoe goed het verdedigen, aanvallen en passen wel niet verbeterd is. Dit gebeurde niet bij één game, nee, dit gebeurde bij alle sportgames, keer op keer op keer, alsof we naar een herhaling van TELL-SELL aan het kijken waren. Hey Jim!

De opvulling van de show was Pelé, een oude, lieve man met een geweldige voetbalcarrière die in onduidelijk Engels lulde over zijn belevenissen on the pitch? Hallo EA, wij willen games? Anders ga ik wel VI kijken of Hardgras lezen. Man, Man, wat duurde dit lang.

Saaie muts

Het dieptepunt was eigenlijk, wat de climax van de show had moeten worden. De presentatie van Star Wars. De vrouw die dit presenteerde was niet bepaald enthousiast en klonk als iemand die niet veel levensenergie meer had. Kom op, je hebt een mooie baan. Je mag games maken? Whats wrong with you? Doe ff normaal.

Sigurlina-Ingvarsdottir
Ik werk bij EA, Olé olé

Net toen we dachten met de redacteuren, we trekken het niet meer. Greep het internet in, het hele internet viel eruit. Tjo he, Persconferentie, TJo he, EA. Hulde aan het internet. Gelukkig was het weer snel hersteld zodat we de persconferentie van Ubisoft niet hoefde te missen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments