Gamen is een ontzettend toffe bezigheid. Jezelf lekker verliezen in een wereld vol fantastische verhalen, bewoners en omgevingen. Daar koop je een Xbox One voor. Helaas zijn er ook altijd wanproducten. Gedrochten die je nog niet eens als onderzetter zou willen gebruiken. Kortom, games waar je dus beslist niet een Xbox One voor koopt!

Deze lijst bestaat uit titels die variëren van ronduit onspeelbaar kut tot vermakelijk maar waarom zou je hier in godesnaam een console voor kopen? Mis je titels, of ben je het niet eens met een titel? Laat je dan horen in de comments.

Kinect Sports Rivals

Kinect Sports Rivals is het derde deel uit de Kinect Sports serie. De bedoeling van de game? Bowlen, tennissen, voetballen of boogschieten door als een malloot voor je Kinect te staan zwaaien. Inderdaad, net als al die non-gamers die dit op de Nintendo Wii ook al deden. Sporten doe je samen met anderen, bij een sportvereniging, buiten. Bovendien, wapperen en zwaaien voor je tv? Als ze je zien dan komen er mensen met lange witte jassen, krijg je een hele strakke pyjama aan met veel te lange mouwen en een kamer met kussens aan de muur. Nope, hier koop je geen Xbox One voor.

Shape Up

Nog een zwaai-en-wapper-game? Jawel, maar nu één die beweert dat je er van in vorm raakt. Shape Up is een fitnessgame die je allerlei vette dingen laat doen. Meteorieten wegslaan of een olifant bankdrukken. Gaaf toch? Totdat je erachter komt dat je nog steeds niet fatsoenlijk een nieuwe fles cola open kunt draaien. Gelukkig kun je wel nieuwe vrienden maken, want er zit een online mode in. Dames en heren, hier koop je geen Xbox One voor, maar een abonnement bij de sportschool.

Ben-Hur

Ben-Hur is een game waar niemand om gevraagd heeft, gebaseerd op een film waar niemand om gevraagd heeft. Games en films zijn toch al niet een hele goeie combinatie en dat wordt bewezen met dit gedrocht.

De game begint met een cut scene uit de film en vervolgens wordt je in de game gedropt. Daar moet je drie races rijden met een strijdwagen. Het doel hierin is om de andere vijf racers uit te schakelen door ze bijvoorbeeld in de muur te beuken. Ondertussen moet je maximaal op A drukken om te versnellen. Wanneer je crasht is het afgelopen.

En dat is de game, er zit werkelijk niks meer in. Bagger controls, slechte graphics. Het enige goede aan deze game is dat hij gratis is en je vrij vlot de maximale gamerscore kunt halen. Nee, hier haal je ook geen Xbox One voor.

Horse Racing 2016

Vooral de echte paardenliefhebbers moeten nu even goed opletten. Dit is een wanproduct dat alleen maar gemaakt is om jullie geld af te troggelen. Dit gedrocht ziet er uit alsof hij ooit op de originele Xbox uitgebracht was. De gameplay bestaat uit niet meer dan simpel buttonbashen en een zeer frustrerende minigame bij de start van een race. Verpest je dit? Restart dan maar, want winnen gaat je dan nooit meer lukken. Is deze game dan tenminste gratis? Nope, €13 moet je er maar liefst voor lappen. Daar kun je een lekkere snack voor je pony voor halen, of investeren in een game waar je wel een Xbox One voor haalt, want dat hoef je voor dit mormel niet te doen.

Angry Birds Star Wars

Angry Birds is best wel tof. Simpel, vermakelijk en soms best uitdagend. Een ideale game op je smartphone. Precies, niet op je console maar op je smartphone. Angry Birds Star Wars doet precies hetzelfde als alle andere Angry Birds games, maar dan met een Star Wars-jasje. Dus schiet je met vogels op bouwwerken die vol zitten met groene varkens. Een ideale game voor snel even een potje tussendoor. Daarom speel je hem het liefst op je smartphone en koop je hier geen Xbox One voor.

En dat was hem voor nu weer. Er zijn nog zat andere titels waar je geen Xbox One voor hoeft te kopen maar ik moet toch ergens ophouden. Hebben jullie nog miskopen gedaan of wil je ook even lekker zeuren? Gooi het in de comments.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties