In de gamewereld is de zomer vaak de komkommertijd. Er gebeuren geen spannende dingen en de grote releases komen pas vanaf september. Daarom laten we vandaag zien welke games het wachten waard zijn!

Necrosphere

We beginnen op 1 september met een hele geinige indie. Het is een vrij kleine game, maar er wordt minstens 3 uur aan gameplay gegarandeerd!

Zodra je dood gaat kom je terecht in de Necrosphere, of je nu goed bent geweest in het leven, of slecht. Je speelt een agent die in de Necrosphere terecht is gekomen, maar ook een portaal naar het echte leven heeft gevonden, de Normalsphere.

De hele game speel je met maar twee controls, vooruit of achteruit. Je kunt al een demo spelen op de site van Cat Nigiri, de volledige game komt uit voor Xbox One, PS4, Android, iOS en pc.

Destiny 2

De eerste grote release vindt plaats op 6 september. Dan kunnen we namelijk gaan genieten van Destiny 2! In Destiny 2 ga je de strijd aan tegen de Red Legion, als hunter, titan of warlock. Speel de campaign, co-op met je vrienden of ga een multiplayer-gevecht aan. De sequel krijgt een grotere focus op de verhaallijn, die veel spelers in het eerste deel vonden missen. Het is dus niet zomaar een uitbreiding met betere wapens en een paar nieuwe trucjes. Maar ook de competitive multiplayer ziet er in de nieuwe trailer weer gelikt uit! Voor €62,99 kun je Destiny 2 als pre-order bestellen.

De nodige sportgames

Je kunt je klok erop gelijk zetten, want ieder najaar komen er ook weer een heleboel sport gerelateerde games uit. We beginnen met Pro Evolution Soccer 2018 die op 12 september uit zal komen. De voetbalervaring is nog echter gemaakt door, op basis van de snelheid van de bal, je de mogelijkheid te geven een pass te spelen met je hoofd, borst en benen. Ook heeft de game weer een aantal updates gekregen zodat je als speler het gevoel krijgt écht in een stadion te staan.

Op 15 september volgt NBA 2K18. Ook deze basketbalgame staat in het teken van een levensechte ervaring. Wellicht dat volgend jaar de sportgames een uitstapje maken naar  VR. Dat zou pas een echte ervaring zijn! Dit jaar ontwerp je realistische eigen spelers door wat extra snufjes en stel je zoals vanouds een eigen team samen en bereik je zo de top.

In MyPlayer stel je jouw eigen spelers samen.

Ook kun je met NHL18 de ijshockeystrijd weer aangaan. Er zijn wat nieuwe details verwerkt, zoals de Creative Skill Stick gameplay controls. Maar ook een nieuwe 3 tegen 3 arcade-modus, en meer multiplayer mogelijkheden dan ooit tevoren. NHL18 ligt net als NBA vanaf 15 september in de winkels.

Natuurlijk kan FIFA 18 in dit lijstje niet ontbreken. De populaire game modus ”The Journey” krijgt een extra uitgebreide versie in deze game. Op 29 september kunnen de voetbalfans hun hart ophalen.

SEUM: Speedrunners from Hell

Deze game is vorig jaar al verschenen voor de pc, maar wij moesten nog even geduld hebben. Als jouw lievelingsgenre metal is en je een old-skool platformer wel kunt waarderen dan is dit dé game voor jou. In meer dan 100 levels kun je jouw geluk niet op. Schiet vuurballen, draai de zwaartekracht om, teleporteer en ontwijk obstakels. Niets is te gek in deze game! Vanaf 13 september kunnen de metalheads aan de slag!

Dishonored: Death of the outsider

De echte Dishonored fans hebben deze uitbreiding wellicht allang al in hun virtuele winkelmandje liggen. Want deze stand-alone DLC komt op 15 september uit. Het verhaal speelt zich een aantal maanden na het einde van Dishonored 2 af. Je speelt als Billie Lurk, samen met jouw mentor Daud ga je de onderwereld van Karnaca nog eens goed onderzoeken. Dat doe je uiteraard met een hoop nieuwe krachten en skills.

Project Cars 2

Met meer dan 170 auto’s wordt de sequel van Project Cars een stuk groter dan het eerste deel. Ook heeft de game weer-technisch een grote update gekregen. Je kan een track naast in dag en nacht nu ook in een specifiek seizoen spelen. En daarmee krijg je natuurlijk ook het bijbehorende weer in de game. Naast gewone regenval krijg je ook plassen. De plekken die in werkelijkheid wat dieper liggen krijgen in de game nu ook plassen. Hiermee wordt de race-ervaring levensecht! Project Cars 2 is vanaf 22 september te koop.

Grafisch is de game een plaatje!

Cuphead

Last, but not least. De game die al vele malen is uitgesteld komt op 29 september eindelijk echt uit! Cuphead is gebaseerd op cartoons uit de jaren 30. Deze run-and-gun game heeft een grote focus op boss battles en er wordt alleen gebruik gemaakt van jazz muziek. Je kunt zowel in je eentje, als co-op de verschillende werelden ontdekken. Krijg nieuwe wapens en skills en ontdek verloren geheimen, terwijl je jouw schuld aan de duivel probeert terug te betalen.

September heeft dus een hoop moois te bieden. En dat is nog maar het begin van het najaar. Er zijn nog een heleboel games die zullen volgen, dus werk de komende maand nog maar extra hard. Want met al die pre-orders heb je het zeker nodig!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments