Ken je dat gevoel? De keuze is zo reuze dat je niet weet wat je moet kiezen? Zo kan het aanbod in de Game Pass voelen. Hierdoor heb je opeens een backlog van 350 spellen! Daarom deze lijst van de 10 beste games in de Game Pass.

1. The Outer Worlds

The Outer Worlds was vanaf launch direct speelbaar voor Game Pass bezitters. XboxNederland gaf deze game een mooi cijfer. In een levendige sci-fi wereld valt een hoop te verkennen, de nodige NPC’s te ontmoeten en zijn er meerdere interessante verhalen te ontdekken. Hoe jij als speler daar invulling aan wilt geven, kun je tot op zekere hoogte zelf bepalen door de uitstekend uitgewerkte character-driven verhaalvertelling. Dit maakt tevens dat de game een enorme herspeelbaarheidswaarde heeft, doordat je de game op meerdere manieren vanuit verschillende rollen kunt beleven.

2.Batman: arkham knight

Wil jij Batman op zijn best? Speel dan  dit ruim 20 uur durende actie-avontuur in  de comicbookgame Arkham Knight.  Volg je enkel het verhaal, dan is de game al de moeite waard. Niet in de laatste plaats door de performance van de stemacteurs, met John Noble’s Scarecrow als een hoogtepunt. Doe je daarnaast de optionele missies, dan ontvang je punten die je uit kunt geven voor upgrades. Dat de game er ook nog eens waanzinnig mooi uitziet is de kers op de taart, met een stad die in de nacht en onder de eeuwige regen zijn best doet om te schitteren en daar bijzonder goed in slaagt. Batman Arkham Knight is de laatste en tevens de beste game in de serie!

Afbeeldingsresultaat voor batman arkham knight

3. Rocket League

Een sport en race game met elkaar combineren? Waarom niet! Rocket League is een succesvolle hybride van voetbal en racing. De game is hilarisch door de capriolen die je met je auto kunt uithalen. Maar vergis je niet, er zit genoeg diepgang in deze whacky arcade-game; Rocket League is makkelijk op te pakken voor beginners, maar levert genoeg diepgang voor de doorgewinterde gamer. Je kan ook snel een potje spelen wat ideaal is voor tussendoor of als je weinig tijd hebt. Ook is het leuk om Rocket League (online) met vrienden te spelen in teamverband of tegen elkaar.

4. Rise Of The Tomb Raider

Ondanks dat deze game alweer in 2015 uitkwam is Rise of the Tomb Raider een genot om naar te kijken en te spelen. Qua gameplay is het een goed toegankelijk en duidelijk spel die je stap voor stap uitlegt hoe de game werkt. De game speelt zich af in Siberië. In het verhaal kom je meerdere grote puzzels tegen en daarnaast zijn er nog negen optionele tombes om te verkennen. De combat is waar Rise of the Tomb Raider de grootste stappen voorwaarts maakt. Gevechten zijn spannend en kunnen op veel verschillende manieren verlopen. Het is helemaal aan jou hoe je een kamp vol wachters uit wilt schakelen. Kruip jij weer in de huid van Lara Croft om het avontuur weer aan te gaan?

5. Ori And The Blind Forest

Verlang jij wel eens terug naar de dagen van de 2D-platform games? Check dan eens Ori And The Blind Forest. Een game met een adembenemende sfeer en prachtige muziek. Hierdoor wordt je ondergedompeld in de bijzondere spelwereld en het verhaal. De moeilijkheidsgraad zal niet voor iedereen weggelegd zijn. Sommige bazen in Ori zijn de eerste tien keer dat je het probeert gewoon niet te verslaan. De manier waarop je gevechten aangaat in Ori zie je weinig in games. Laat dit je echter niet weerhouden om van de game te genieten en terug te gaan naar tijden van weleer.

Afbeeldingsresultaat voor ori and the blind forest

6. Monster Hunter: World

Heb je zin om bazen te verslaan? Probeer dan de hack en slash game Monster Hunter: World. De game van Capcom heeft uiteraard Japanse invloeden. De stijl, de manier van spelen en bewegen, het ademt allemaal JRPG uit maar dan wel met een grote westerse invloed. Je gaat vechten met de meest bijzondere wezens. Het overwinnen van deze gevechten geeft je veel voldoening. De wereld is divers met regenachtige jungles, woeste woestijnen tot koraalwerelden. Monster Hunter is niet langer de game voor de absolute hardcore gamer en het proberen zeker waard!

7. Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection zijn meerdere games. De collectie bevat  Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4.Op deze manier heb je ontzettend veel content om te ontdekken. Je kan de campaign spelen, volledig co-op, waarbij opgemerkt moet worden dat je Halo: CE en Halo 2 met twee spelers kan spelen en Halo 3 en Halo 4 met 4. Naast (co-op) campaign heb je ook de verschillende multiplayer modes, gecategoriseerd per game, per modus, per type, een shitload aan opties. Multiplayer varieert van Halo 2 classic, met klassieke Halo 2 maps en game types tot  modi waarin je uit alle games maps en types voorgeschoteld krijgt. De game wordt geleverd met alle maps die bij de originele games zaten en daar bovenop de DLC. Genoeg te doen dus!

8. Sea of Thieves

Schip ahoy! De piraten trekken ten strijde in Sea of Thieves.  De game ziet er mooi uit. Van het water tot aan het wolkendek en van de bountystranden tot aan je boot, alles oogt alsof je meespeelt in een sprookjesboek. De game van ontwikkelaar Rare heeft de afgelopen tijd heel wat updates gekregen met nieuwe content en  verhalen.  In de online wereld is het belangrijk om een playerbase te hebben. Doordat de game is toegevoegd aan de  Game Pass heeft dit ook positieve gevolgen voor het aantal spelers.  Het is een game die letterlijk met de feedback van de community is gemaakt. De game biedt een prachtige piratenwereld en spannende zeeslagen. Ga jij deze massive online sandboxwereld game met vele updates een kans geven?

Afbeeldingsresultaat voor sea of thieves

9. Gears 5

Gears 5 was direct via de Game Pass beschikbaar en is één van de beste Xbox One exclusives.  Gears 5 is de opvolger van Gears of War 4 en biedt nieuwkomers en fans een nieuwe verhaallijn en spelmodus. Zowel de singleplayer campaign als de multiplayer zijn ijzersterk.  De hoofdrolspelers voelen minder eendimensionaal dan voorheen, waardoor de campagne een beter verhaal heeft dan voorgaande delen. De spelwereld is ook niet meer zo lineair en biedt een open wereld. De multiplayer heeft ook de nodige toevoegingen gekregen. Het nieuwste paradepaardje van de multiplayer is de Escape-modus, waarin een team van drie spelers zich moet vrijvechten uit een door de Swarm bezette basis, die langzaamaan volloopt met gifgas. Ga jij voor Gears 5?

10. Forza Horizon 4

Deze racegame mag niet in deze lijst ontbreken. Forza Horizon 4 ziet er super strak uit. De grafische pracht en praal is maar een klein onderdeel van waarom Forza Horizon 4 zo’n vette game is. De game speelt zich namelijk af in een meesterlijk nagemaakt Groot-Brittannië, met alle omgevingen die je in dat land verwacht en is bovendien bezaaid met toffe events. Iedere keer als je een event hebt gedaan, unlock je weer een stapel nieuwe events en je mag helemaal zelf bepalen welk event je wanneer doet. Speel de game online met vrienden en je hebt de grootste lol. Deze game moet je als Xbox One bezitter hebben gespeeld!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties