Nieuw The Witcher bordspel aangekondigd

In samenwerking met Go On Board heeft CD PROJEKT RED vandaag een nieuw bordspel aangekondigd — The Witcher: Path of Destiny — dat zich afspeelt in het The Witcher-universum. De crowdfundingcampagne begint op 19 oktober. 

The Witcher: Path of Destiny, gemaakt door Go On Board, is een nieuw bord- en kaartspel gebaseerd op de bekende en geliefde verhalen uit de werken van Andrzej Sapkowski. Spelers kruipen in de huid van de grootste helden van het continent, zoals de geliefde Geralt, Ciri of Yennefer.

De game biedt ook de kans om diep in een meeslepend duister fantasieverhaal te duiken, evenals in complexe, strategiegerichte gameplay. De crowdfundingcampagne van de game start op 19 oktober 2023 op Gamefound en eindigt op 7 november.

Je kan de productiedetails en ontwikkelingsplannen van de game al bekijken op de campagnewebsite. The Witcher: Path of Destiny is een ander resultaat van de samenwerking tussen CD PROJEKT RED en Go On Board, na het veelgeprezen The Witcher: Old World. De studio ondersteunt de makers van The Witcher: Path of Destiny nauw op het gebied van ontwerp, visuele aspecten en nauwkeurigheid van de kennis. De auteur van het spel is Łukasz Woźniak (The Witcher: Old World, Valhalla en The Titans).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties