Speel je naast alle consolegames ook weleens bordspellen, dan krijg je als fan van Call of Duty nu de kans om ook daar je geluk te beproeven.

Zoals vele videogames krijgt ook Call of Duty ook een versie welke je op de eetkamertafel kan spelen. Na Assassin’s Creed, The Witcher en Horizon Zero Dawn (er zijn er nog veel meer), kan je straks ook met het miniatuur Price op een bord spelen.

Het spel heeft de authentieke Call of Duty-maps zoals Shoot House of Standoff. En je kan operators zoals Ghost Riley of Captain Price kiezen om mee te spelen. Kies je favoriete wapens en voorwerpen. Stel een eigen gevechtsdeck samen met jouw kenmerkende tactieken. En spring dan in de actie.

Elke ronde maak je in het geheim je keuzes en acties. Je tegenstanders doen hetzelfde en dan gaat het los. Ga je de confrontatie met de vijand aan? Of kun je ze misschien te slim af zijn en besluipen? Misschien verstoppen ze zich in dat gebouw dus gooi een granaat door het raam en ontdek het! Of neem je een risico en ren je naar de vlag om hem te grijpen.

Na het plannen ontvouwt de actie zich met explosieve verrassingen. Gevechten zijn snel en dodelijk, met intense tactische keuzes. Laat je je magazijn roekeloos leeglopen? Neem je misschien liever de tijd om zorgvuldig te richten? Of ontwijk je je tegenstander en ben je hem te slim af? Als je wordt uitgeschakeld, kun je meteen weer opnieuw spawnen en in actie komen. Tjonge, het lijkt wel een videogame.

Er lijkt ook een solo en coop mode in het spel te komen dus je kan straks waarschijnlijk, het spel is nog volop in ontwikkeling, ook samen met je vrienden of in je eentje aan de slag.

Heb je interesse in dit spel, dan is er de optie om je nu alvast aan te melden. Het spel gaat, zoals veel bordspellen, straks los in een Kickstarter.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties