Een aantal developers van The Witcher 3 hebben eenĀ verrassendeĀ stap gemaaktĀ door samen te gaan werken met deĀ developers van Kholat, het team van IMGN.PRO. Ze gaan nu samenwerken onder de naam Foolā€™s Theory. En er is zelfs nog meer interessant nieuws rondom deze samenwerking.

Foolā€™s Theory

Developers van IMGN.PRO en Projekt RED hebben besloten de koppen bij elkaar te steken. Dit omdat zij samen aan een weg willen bouwen vol met nieuwe games en ze willenĀ grotere uitdagingen aan kunnen gaan. Naar eigen zeggen hebben ze een getalenteerd en ervaren team en willen ze nog steeds games afleveren van hoge kwaliteit. Fools-Theory-Logo-600x600Door samen te werken denken zij dit te kunnen bereiken. De nieuwe gecombineerde studio heet Foolā€™s Theory en de hint naar de eerste game is al online te vinden.

Countdown

De mannen van IMGN.PRO hebben laten weten dat de nieuwe game totaal anders zal worden dan Kholat, maar wel veel groter en gaver dan wat zij ooit hebben gemaakt. Helaas willen ze nog niet al te veel informatie loslaten, maar het is wel duidelijk dat zeĀ de game maken met de Unreal Engine 4. Deze engineĀ kennen we van onder andere Fable en Bioshock, wat voldoende vertrouwen geeft in het bouwen en ontwerpen van een vette game.

De enige hint die Foolā€™s Theory heeft gegeven is een online countdownĀ die zal eindigen op maandag 17 augustus.Ā Tot de tijd dat we meer horen van de nieuwe studio moeten we gewoon even geduld hebben. 17 augustus staat in de agenda!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties