Nog maar een paar weken en dan komt For Honor uit, de nieuwste telg uit de Ubisoft familie. En zoals dat hoort tegenwoordig komen ook hier weer meerdere uitvoeringen van uit. Het lijkt er nu op dat iemand bij Ubisoft op zijn sodemieter gaat krijgen, want op het internet is een afbeelding te vinden met de inhoud van deze uitvoeringen.

What’s the deal? Er heeft op de website van de uitgever heel even een afbeelding gestaan met details over de Gold, Deluxe en Standard Edition van de game. Dit schijnt niet de bedoeling geweest te zijn, want Ubisoft heeft alle info weer van de site af gegooid. Helaas voor hen niet snel genoeg want er is een printscreentje gemaakt.

Nog niks officieel

Goed, onthoud dus even dat er nog niks officieel bevestigd is en dat er dus mogelijk nog wat dingen kunnen veranderen. Dat gezegd hebbende bieden de screenshots, mits ze in eerste instantie correct waren, wel een aardig beeld van wat we kunnen verwachten.

Ubisoft kondigde eerder al aan dat alle spelmodi en maps gratis zullen zijn. Als bovenstaande screenshot dus klopt dan weten we nu ook hoe ze dat terug willen verdienen, namelijk met betaalde DLC-krijgers. En wat die 30 dagen Champion Status verder doet is mij ook een raadsel.

Goed, meer is er dus nog niet bekend. Prijzen voor de verschillende uitvoeringen in de detailhandel, die kunnen we je wel alvast melden. De DeLuxe editie is voor rond de 60 euro al te regelen, de Gold editie is rond de 90 euro bestelbaar.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties